This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

KÖP 3 OLJOR OCH FÅ DEN BILLIGASTE TIL 50% RABATT ELLER KÖP 2 OLJOR OCH FÅ DEN BILLIGASTE TILL 25% RABATT

RETURER

EFTERKÖPSINFORMATION

Vi försöker alltid att göra vårt bästa för att processa orders så fort som möjligt. Ibland händer tyvärr misstag och vi gör allt vi kan för att lösa problemen så fort som möjligt.

Om du av någon anledning inte är nöjd med det du beställt kan du alltid skicka tillbaka oöppnade produkter till oss. Se till att produkten är i sitt ursprungliga skick, oöppnad och skickas tillbaka till oss på ett säkert sätt.

Vi erbjuder full återbetalning och utbyte av paketerade, oöppnade produkter inom 14 dagar från inköpsdatumet. Doftoljor i genomskinliga- eller kristallflaskor är undantagna. Vi erbjuder ingen återbetalning på kampanjprodukter, eller varor med nedsatt eller rabatterat pris. Observera att vi endast kan bistå med återbetalningar eller utbyten om produkten är skadad. Du behöver innan skicka in en video eller bild som bevis av skadan.

För att ordna med en retur, återbetalning eller utbyte:

Ring vår Kundtjänst på online@sunnamusk.com.

Vänligen inkludera följande information:

  • Namn
  • Mejladress
  • Ordernummer
  • Anledning till retur

Vänligen inkludera också om du vill ha en återbetalning, göra en retur eller byta ut produkten. 

Vänligen skicka dina varor till:

Sunnamusk London
Unit 5 Manchester Way
Heathway Industrial Estate
Dagenham
Essex
RM10 8PN

Returer, återbetalningar och byten processas så snart de kommit fram. Vi rekommenderar dig starkt att spara kvittot från när du postat paketet med varan du skickar tillbaka till oss. Vi kan tyvärr inte ersätta fraktkostnaden för varor som skickas till oss.

TA EMOT DIN ÅTERBETALNING

När returer sker via vår kundtjänst eller våra fysiska butiker, kommer återbetalningen ske med samma betalningsmetod som vid den ursprungliga ordern. Värdet på återbetalningen kommer vara lika mycket som den betalade summan då ordern skapades.

Your bag

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are 50 kr away from free shipping.
No more products available for purchase