Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

GRATIS LEVERANS VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 500kr ELLER MER

OM OSS

Sunnamusk är ett brittiskt dofthus som beundras för sina eleganta och fängslande dofter inspirerade av Arabiens skönhet, under ledning av medgrundaren Kazi Abidur Rahman.

Sunnamusks resa började 2009 från en ödmjuk början på gatorna i östra London, där fem bröder bosatte sig på den livliga Whitechapel-marknaden och förde in en östinspirerad doft i hjärtat av London. Ett orubbligt engagemang för filosofin "Fragrance First" drev Sunnamusk från marknadsstånd till köpcentrum och butiker öppnades snabbt över hela Storbritannien och så småningom även i Europa.

Idag har Sunnamusks produktportfölj utökats från Eau de Parfums till att omfatta himmelska hemdofter, parfymoljor med våra signaturdofter och skräddarsydda dofter som finns tillgängliga i ett nätverk av 36 exklusiva Sunnamusk-butiker och e-handelssajter i 5 länder.

Kazi Abidur Rahman, medgrundare och brand director, är fortfarande drivkraften bakom Sunnamusk. Hans passion för design, grafik och video tillsammans med en expertnäsa för vackert formulerade dofter har hjälpt till att förvandla Sunnamusk från ett litet skräddarsytt varumärke till en omedelbart erkänd etikett.

Sunnamusk bjuder in dig att följa med på en uppslukande doftresa som inspirerar och förtrollar, och gör världen till en vackrare plats, en doft i taget.

Din väska

Grattis! Din beställning är berättigad till gratis frakt You are 50 kr away from free shipping.
Inga fler produkter finns att köpa

Din vagn är tom