Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

GRATIS LEVERANS VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 500kr ELLER MER

KULTUR OCH VÄRDERINGAR

Familjerötter och Inkludering

Sunnamusks ursprung som ett litet familjeföretag är fortfarande en central del av dess kulturella struktur. Trots expansionen behåller vi en känsla av familjekoppling och äkthet. Mångfald har alltid varit standard på Sunnamusk, vilket återspeglar både den kulturella fusion som är kärnan i vårt varumärke och vårt hem i östra London. På Sunnamusk hyllar vi olikheter och samhörighet för att skapa en inkluderande, glad och välkomnande organisation.

Djärv och Modig

Sunnamusk samarbetar med mycket skickliga parfymörer för att ta fram ett exklusivt sortiment av de finaste dofterna. Vår passion och vårt engagemang för kvalitetshantverk väcker genklang hos kräsna kunder som uppskattar utsökta dofter. Sedan starten har vi behållit en omvälvande och flexibel karaktär som skiljer oss från våra konkurrenter - vi vägrar att anpassa oss till parfymeriets status quo.

Våra Kunder, Våra Medarbetare

Människor är kärnan i vår verksamhet och i parfymeri som helhet - vad är en doft utan någon som bär den! Därför är våra kunder och medarbetare en integrerad del av vad vi gör. Vi strävar efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar och ge dem en upplevelse av lyxig doft. Internt ser vi samarbete och kommunikation som byggstenarna i vår organisation. Sunnamusks samhälle börjar och slutar dock inte med våra kunder och medarbetare. Vi är medvetna om vårt ansvar att ge tillbaka till alla människor, och skapandet av Sunnamusk Foundation har gjort det möjligt för oss att göra det.

Stolt Över Att Vara Ansvarsfull

Vi arbetar utifrån starka moraliska principer om förtroende, ansvar och professionalism. Vi är stolta över vårt arbete och det vi bidrar med till det övergripande målet att bli ledande inom parfymindustrin. Förtroende, omsorg och hårt arbete är det som gör att våra medarbetare och vårt företag kan blomstra.

Innovation och Tillväxt

Sunnamusks resa började med en vision som drevs av beslutsamhet.
Trots att grundarna startade med ett kapital på bara 600 pund ville de skapa ett framgångsrikt parfymhus. Vår orubbliga passion för parfymeri drev dem från marknadsstånd i östra London till ett globalt varumärke. Sunnamusks snabba tillväxt är ett exempel på vår innovativa anda och vår ständiga anpassning till förändringar och kundernas skiftande smak.

Din väska

Grattis! Din beställning är berättigad till gratis frakt You are 50 kr away from free shipping.
Inga fler produkter finns att köpa

Din vagn är tom