This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

KÖP 3 OLJOR OCH FÅ DEN BILLIGASTE TIL 50% RABATT ELLER KÖP 2 OLJOR OCH FÅ DEN BILLIGASTE TILL 25% RABATT

En idé blev en besatthet

VÅR HISTORIA

Sunnamusk började från blygsamma början. Visionen formulerades med en kapital på endast sex hundra pund. Men det hindrade inte bröderna från att kämpa med näbbar och klor för att göra sin vision framgångsrik. Att gå från en liten start-up på marknadsstånden i östra London till en multimiljonorganisation på mindre än 10 år är ingen lätt bedrift.

2009

SUNNAMUSK ÄR GRUNDAT

I March 2009, efter den kreditkrisen 2008, samlade bröderna sina besparingar på sex hundra pund och investerade i sin allra första Sunnamusk-kollektion av dofter. Bröderna turades om i grupper om två eller tre för att börja sälja parfymer från bilars bagageutrymmen och provisoriska stånd, vid varje möjlighet som dök upp.

Deras första handelsdag, på en kall och regnig dag i Whitechapel, landade på tjugoåtta pund.

2010

HANDEL PÅ LONDONS GATOR

Ända fram till 2010 bedrev Sunnamusk handel med hänsyn till brödernas befintliga åtaganden. Senare det året började dock bröderna handla på Whitechapel-marknaden, där de satte upp tillfälliga stånd varje morgon klockan 8. Efter många tillfällen av att ha blivit tillsagda att de inte fick sätta upp butiker på trottoarerna hade Sunnamusk äntligen en plats att kalla sitt hem.

På deras första handelsdag i Whitechapel genererade de totalt två hundra pund, vilket översteg deras förväntningar.

På grund av en våldsam vinter senare samma år, fylld med tungt snöfall och regn, flyttade Sunnamusk till Ilford Shopping Centre och fortsatte handeln där.

2011

SUNNAMUSK ÖPPNAR I WESTFIELD

Efter månader av oavbrutna möten och ständiga förhandlingar nådde Sunnamusks största genombrott 2011 när de fick möjlighet att etablera sig i Westfield Stratford City. Denna minnesvärda händelse firades av Kazi-familjen. Deras första försäljning i Westfield Stratford City ägde rum den 11 november 2011 och markerade början på en ny era för Sunnamusk.

2020

EXPANSIONEN AV SUNNAMUSK

Sunnamusk fortsätter att vara en kraft att räkna med inom parfymbranschen med åtta butiker i Storbritannien och planer på internationell expansion.

Sunnamusk avslöjade även sin nya webbplats sent 2020.

Your bag

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are 50 kr away from free shipping.
No more products available for purchase